Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesiska vårrullar med kyckling och morot

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Dessa läckra och frasiga vårrullar är fyllda med böngroddar, morot, kyckling och koriander.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Klä en plåt med bakplåtspapper. Ta bort och släng kycklingskinnet. Strimla sedan kycklingköttet.
  2. Blanda kyckling, morot, koriander, böngroddar, fem kryddor, majsena och soja i en skål. Täck över med plastfolie och låt stå kallt fram till användning. Vispa ihop ägget med 1 msk vatten i ett glas.
  3. Lägg ett ark vårrulledeg på arbetsbordet. Förvara de andra arken i en fuktig handduk så att de inte torkar. Lägg 1 msk fyllning i mitten på arket. Pensla kanterna med äggblandningen. Rulla ihop och vik in kanterna när halva vårrullen är ihoprullad. Upprepa tills all fyllning är använd. Det ska bli 16 vårrullar.
  4. Lägg vårrullarna på plåten och spreja dem med olja. Ugnsstek 15 minuter tills de är gyllene. Vänd dem efter halva tiden.
  5. Ta ut ur ugnen. Servera dem varma med plommonsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.