Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ki´s goda knäcke

 
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Detta är glutenfritt och svårt att sluta med när man börjar knapra på det.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser i en skål. Rör i olja o det kokande vattnet. Rör om en liten stund. Häll ut smeten på smörpapper i en långpanna, strö på flingsalt. Grädda i 150-160 grader ca1tim i mitten av ugnen. TIPS! Ta ut ur ugnen och KLIPP i bitar medan brödet är segt. Plocka ut bitarna vartefter dom är gyllene i färgen och knapriga.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.