Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kiviks jubileumsbakelse

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Dekorera bakelsen efter den helg du firar - hjärtan - kycklingar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull och rör sedan ner alla övriga ingredienserna.
  3. Grädda långt ner i ugnen ca 25 minuter. Låt svalna.
  4. Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
  5. Vispa ägg och socker pösigt. Vispa grädden.
  6. Smällt de urkramade gelatinbladen, i en kastrull på svag värme. Häll gelatinet i en fin stråle ned i äggsmeten under omrörning. Vänd ner grädden och sylten.
  7. Häll upp fromagen i en spritspåse och låt stå kallt i ca 4 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.