Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kiwi- och krusbärsbitar

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Sockerkaksbotten med krusbärssmak, och frisk färskostglasyr med kiwismak. Har du krusbär hemma, så vänd gärna ner dem också i kakan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, strö på ströbröd.
  2. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Tillsätt krusbärs aromen. Om du har krusbär hemma så halvera och blanda ´dem med lite mjöl och vänd ner i smeten. Kakan blir ännu mer saftig av bären.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen i 25-40 minuter i 175 grader. Låt svalna.
  4. Glasyren: Rör ihop alla ingredienserna till en slät glasyr och bred ut över kakan. Garnera efter önskemål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.