Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kiwisorbet - diabetiker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kallt, gott och nyttigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten i en kastrull, häll i Canderel och låt svalna.
  2. Skala och mosa kiwin och blanda med saften av citronen. Blanda frukten med lagen och häll smeten i en form. Ställ i frysen några timmar.
  3. Rör om med elvisp med jämna mellanrum tills sorbeten fått önskad konsistens, eller kör i glassmaskin.
  4. 1 tsk socker = 1 tsk Canderel strö 1 dl socker = 1 dl Canderel strö 100 g socker = 100 g Canderel strö 1 sockerbit = 1 Canderel tablett

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.