Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kiwisorbet

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 4 timmar 15 minuter
Skriv ut

Om du har en glassmaskin så är det bra att ha! Jag älskar kiwisorbet!!

Ingredienser

Instruktioner

1.Skala och mosa kiwin. Mosa gärna med en matberedare eller mixer. 2.Vispa äggvitor och fruktsocker till ett fast skum. Häll i den mosade kiwin och rör om. 3.Häll i kiwi röran i en burk och låt stå i frysen i minst 4 timmar. 4.Låt glassen tina en halvtimme innan servering. 5.Skeda upp i portionsglas och servera med färsk skivad kiwi.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.