Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdig äppelkaka med pecannötter

 
Skriv ut

En lite kladdig äppelkaka som går snabbt att göra och brukar vara mycket uppskattad. Serveras som den är eller med lite glass eller grädde. Pecannötterna fanns inte i originalreceptet men förhöjer smaken tycker jag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop smör, socker och ägg. Blanda i havregryn, vetemjöl och bakpulver.
  2. Smörj en pajform (inget ströbröd)
  3. Lägg i degen och tryck ner äppelklyftor och pecannötter. Pudra över med kanel och farinsocker. Grädda i 175 grader ca 35 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.