Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdig chokladkaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Denna glutenfria kladdkaka är helt underbart god och jättekladdig! Även de som inte är glutenallergiska gillar denna. Går att föräta sig på utan problem!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och blockchoklad på svag värme. Vispa ägg och socker poröst. Blanda den smälta chokladblandningen med ägget och sockret. Blanda ner mjölblandningen. Rör ner bakpulvret. Smörj en form och bröa med coccos.
  2. Ställ kakan mitt i ugnen i 225 grader 10-12 minuter, ju större diameter desto kortare tid. (OBS! Den skall vara rinnig när du tar ut den) Ställ kakan i kylen och låt stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.