Botten:
Sätt på ugnen på 175 grader.
Smält margarinet och låt svalna. Vispa ägg och socker till en porös smet. Sikta ned alla torra ingredienserna i smeten, för att undvika klumpar, omväxlande med margarinet och mjölken och vänd in i smeten.
Ta fram en form och smörj den med smör och ströbröd (eller kokos, men det kan ge lite smak)
Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter.
Tips! Var noga med att inte öppna ugnsluckan dom första 30 minuterna för då kan bakpulvrets effekt påverkas och kakan sjunka ihop
Vit chokladmousse:
Koka upp grädden, bryt i chokladen och rör tills den är smält.
Ställ kallt i minst ett dygn och vispa sedan upp till en härlig mousse när den ska användas.
Bred den i tårtan.
Smält chokladen i ex. mikron eller över ett vattenbad. Bred det över tårtan.
Hyvla sedan vit och mörk choklad över den färdiga tårtan.
Mums, god den var! Moussen var himmelsk. Trtbotten blev safig och inte så torr och "smulig" som en del kan bli.
gud vad bra att jag hittade detta recept ! Den fanns inte längre kvar på "Bakpassion" :)