Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdiga chokladmuffins med vit choklad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jag har mer eller mindre blivit "känd" för dessa muffinsar, det är dock inte mitt recept från början utan det har jag fått av min vän Emma. Dessa kanske inte ser mycket ut för världen, men på insidan blir de härligt mjuka/kladdiga ;)

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker poröst (fluffigt). Blanda i resten av ingredienserna, och häll upp smeten i formar till ungefär hälften. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 15 minuter. När du tagit ut muffinsarna ur ugnen ska du genast lägga en ruta vit blockchoklad på varje muffins, och låt de smälta där. När chokladen stelnat är de färdiga!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monfo 17 juli 2009

    Gav detta recept till min 15 åriga son som gillar att baka kladdkaka och ville baka något till sin mormor. Blev succé, Älskade av alla, speciellt småsyskonen!

  • Tozza 21 februari 2010

    Lätta att göra och kanon goda! Kommer absolut bakas flera ggr här!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.