Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfri kladdkaka

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Klassisk kladdkaka utan socker. Lite lägre GI helt enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret (enklast direkt i bakbunken i micron) Rör i sötningsmedlet, kakaon och saltet. Rör ner mjölet och sist äggen.
  2. Baka i 20-30 minuter i 150 grader. Kakan ska fortfarande var kladdig i mitten.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Naaat 9 juli 2011

    kan använda olja istället för smör och 1 tsk mer vaniljsocker istället för socker/sötningsmedel!

  • Erajscha 9 juli 2011

    Ja visst men då är sen inte längre sockerfri...

  • Yvonne Holmstrand 5 mars 2021

    Provade detta recept nyss. Kakan blev lika tunn som en pannkaka?? Ska formen vara minimal? Besviken

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.