Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri kladdkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Enkel kladdkaka som är glutenfri utan en massa krångliga mjölsorter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra formen och klä den med kokosflingorna. sätt ugnen på 175 grader
  2. Smält smöret. Rör ihop ägg och socker. Blanda de torra ingredienserna i en separat bunke.
  3. Blanda ner de torra ingredienserna i äggblandningen. Tillsätt det smälta smöret och mjölken.
  4. Häll smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Hammantorp 28 januari 2011

    En väldigt god kladdkaka. Det är så bra när man kan använda potatismjöl istället för dyra glutenfria mjölmixer. Den kommer absolut att bakas fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.