Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri kladdkaka/kladdkakemuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jättegott recept som jag fick av min dietist. / Filippa 10 år.

Ingredienser

Instruktioner

  1. UGN: 200 grader för kladdig kaka i ca 20 minuter, för torr kaka ca 30 min. För muffinsplåt 200 grader i 6-8 min.
  2. Vispa ägg och socker. Tillsätt kakao, margarin och mjöl. Blanda allt. Häll smeten i en form klädd med bakplåtspapper i botten och smorda kanter. Grädda enligt ovan.
  3. Eller vispa ägg och socker. Tillsätt kakao, margarin och mjöl. Blanda allt. Klä muffinsplåten med pappersformar eller välj styva muffinsformar. Klicka ut smeten i en muffinsplåt/ muffinsformar 12 st. Grädda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.