Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Urläcker kladdkaka med mjölkchoklad, jordnötssmör o kokos

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ja vad att säga...ännu en men ack så god! Superlätt att göra i ett nafs och väldans omtyckt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 170* Smörj en form 20-25 cm i diam och "bröa" med kokosflingor.
  2. 1.Smält smöret i en kastrull. 2.Rör i strösocker, ägg, sirap och jordnöttsmör. 3.Blanda de torra ingredienserna och rör i. 4.Rör till sist i den grovhackade chokladen.
  3. 5.Grädda ca 15-20 min i mitten av ugnen, tills kakan stelnat i kanten men fortfarande är kletig i mitten.
  4. Kyl kakan (i frys eller kyl)
  5. Servera med lättvispad grädde

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • akds 9 mars 2008

    Supergod och lätt att göra

  • kokina 9 januari 2009

    Jättesmarrig!! väldigt lätt att göra

  • christine_t 30 september 2009

    älskar detta recept!! gudomligt

  • Maithai 23 februari 2010

    Riktigt gott, instämmer med tidigare kommentarer. Jordnötssmaken och chokladbitarna gjorde att kakan upplevedes som en kombination av godis och kaka....En självklar femma för min del! Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.