Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Geisha kladdkaka

(10 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Mycket god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull ta bort kastrullen från värmen när allt är smält. Tillsätt chokladen i smöret och rör tills allt är smält. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt chokladsmöret i äggsmeten väl tillsammans med mjölet. Grädda i 175 grader i 20 min längst ner i ugnen. Kakan ska kännas kladdig. Låt kakan svalna.
  2. Smält chokladen i micron eller över ett vatten bad. Bred på chokladen på kakan och låt den få stelna.

Liknande recept

Kommentarer (10)

  • elira 10 juni 2008

    God kaka som gick fort att göra. Hade den som efterrätt på en grillfest och alla njöt och tyckte det var super gott.

  • Mollymus 29 januari 2009

    en underbart god kaka..gjorde den nyss MMmm..denna måste ni alla testa

  • mammaliza 29 januari 2009

    Vilket topp betyg denna kaka fick när jag hade bjudning, alla ville ha receptet. Den är hur god som helst, en kaka alla borde smaka. Hälsingar mammaliza

  • grill 11 mars 2009

    Denna kaka var helt suverän. Kommer att göra den många gånger. Full pott från mig.

  • loxis 21 mars 2009

    Gjorde denna kaka igår när mor min kom på besök. Supergod verkligen!! Snabb o enkel att göra, och resultatet blev en höjdare! Högsta betyg! MUMS!

  • snuttan716 21 maj 2009

    kanon god kaka, hade mamma och pappa här på besök. Passade på att testa denna, fick godkänt av oss alla....

  • Tjollahej 2 april 2010

    Jag är inte direkt av någon superbakare, men kakan var lätt att göra och resultatet blev kanoners.. Rekomenderar denna.. Jag ska då göra den många många gånger..

  • Matklubbare 13 juli 2010

    Underbart god! En favorit på jobbet, där alla tagit receptet!

  • monicadanell 18 juli 2010

    En god kaka lite för söt för oss 4 iaf monica

  • Beckilinus 2 september 2012

    Helt fantastiskt god och perfekt till kaffet! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.