Instruktioner
Grovhacka chokladen. Smält smöret och ta det från värmen. Häll i chokladen och rör tills den har smält. Rör ägg och socker i en bunke (vispa ej med elvisp). Blanda ner mjöl och bakpulver rör om. Häll sist i chokladsmöret. Rör försiktigt så allt blandas. Häll smeten i en form med löstagbar kant och grädda i 200° i ca 20-25 min (den ska fortfarande vara rätt lös då).
Blanda allt utom nötterna till toscasmeten i en gryta och låt det koka upp. Ta av det från värmen och blanda i nöthacket. Häll smeten över den varma kakan och grädda ytterligare i ca 10 min. Toscasmeten sjunker ner lite i kakan så det blir lite i och lite ovanpå.
Jag tror det är detta recept jag har efterlyst, jag hoppas, hoppas, att detta är rätt. Jag har i alla fall ätit en liknande variant, och de var himmelska. Dessa måste jag bara göra. Tack för detta receptet. mvh Tina