Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkakor med chokladkräm

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

I mitt tycke världens godaste kladdkakor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Äggen och sockret vispas lätt.
  2. Tillsätt de torra ingredienserna samt det smälta margarinet.
  3. Klicka ut smeten i aluminiumformar.
  4. Grädda i 225 grader i 10 min.
  5. Ta ut plåten och låt kakorna kallna.
  6. De ska sjunka ihop lite i mitten.
  7. Chokladkräm: Låt allt sjuda till krämig konsistens, ca 5-10 minuter (Var försiktig - det bränns lätt vid!)
  8. Skeda ut lite av den varma krämen på varje kaka.
  9. Låt kallna och och stoppa i kylen eller frysen.
  10. Ätes med fördel frys- eller kylskåpskalla, gärna med lite vispad grädde till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.