Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med maltesers

 
Skriv ut

Ännu ett recept på kladdkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och lägg i chokladen i bitar. Rör om tills chokladen smält.
  2. Vispa ägg, sirap och socker pösigt. Blanda i mjöl, vaniljsocker och chokladsmöret.
  3. Lägg bakplåtspapper i botten och upp över kanten i två brödformar och smöra formarna. Alternativt en smörad rund form. Häll smeten i formarna och strö över elade maltesers. Grädd i 15 minuter. Använder du en rund form grädda i 18 minuter.. Låt kallna. Granera med vispad grädde och maltesers.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.