Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka Glutenfri

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En mycket god kladdkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 175 °. Smält smöret. Vispa äggen och sockret pösigt. Ta sedan lägg i mjölmixen, kakao och vaniljsockret, rör runt. Ta sedan det smälta smöret i degen, blanda om. Smörj formen och ta kokos runt formen. Gräddas i ugnen i ca 20 min.
  2. Gott att servera med vaniljsås. (Man kan också använda kokos i själva kakan)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.