Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka light

 
  • Serverar: 4-8 portioner
Skriv ut

Gott när man är sugen på något sött efter maten. Den är inte så mäktig tycker jag. Har ingen bild tyvärr. Kakan är oftast slut innan jag hinner få fram kameran! :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop socker, ägg, kakao och salt. Tillsätt kesella och mjöl och rör om till en slät smet. Häll i smord form gärna teflon med löstagbar kant.
  2. Grädda 175 grader i 25 minuter. Servera gärna med hallon ca 500g som är blandade med rivet skal och saft från 1 apelsin och lite ! socker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.