Kladdkaka med vit choklad. Strö granatäppelkärnor ovanpå crème fraiche-glasyren, ser både gott och läckert ut.
Instruktioner
- Smält chokladen och smöret i en skål över vattenbad. Låt svalna lite.
- Blanda de torra ingredienserna och rör ihop med chokladen och smöret. Tillsätt ägg och citronskal och rör om till en slät smet.
- Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant. Grädda i 175 grader mitt i ugnen ca 30 min. Låt kakan svalna.
- Blanda ihop crème fraiche, florsocker och vaniljsocker. Bred glasyren över kakan.
- Snitta skalet på granatäpplet. Bryt försiktigt upp det och plocka ur kärnorna. Undvik det vita som är väldigt beskt. Strö kärnorna över kakan.
Publicerat den
2 december 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
God kaka! Men jag måste ändå tillstå att jag tycker kladdkaka på vanlig, brun choklad är snäppet godare...