Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med hackade hasselnötter

 
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Jättegott, hasselnötterna ger den en mycket godare smak än en vanlig kladdkaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Rör ner det smälta smöret och äggen. Häll smeten i smord form. Grädda 20 - 25 min i 200 grader. Kakan ska vara lite lös och kladdig inuti. låt svalna i formen.
  2. Granering: Stjälp upp kakan och sikta över florsocker, gärna i ett mönster, tex: skär ut en blomma, eller annat motiv, ur en bit kartong och lägg schablonen på kakan innan du siktar florsockret. Lägg ut apelsinskivor runt kakan och servera med grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.