Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med kola

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En underbart god variant på kladdkaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en bakform med löstagbar botten (ca 22 cm).
  2. Rör ihop socker, ägg, sirap och det smälta smöret. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker samt salt och sikta sedan ned det i äggblandningen, rör om försiktigt. Slå upp kaksmeten i formen och förgrädda i 175 graders ugn 10 minuter. Tag ut kakan och fördela kolan jämt över hela. Grädda sedan ytterligare 12 minuter. Kyl ned och servera med vispad grädde eller vaniljglass.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gnagett 3 maj 2008

    Så god denna kaka var. Kan verkligen rekommenderas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.