Hittade receptet på Aftonbladet. Receptet skrivet av Jozefine Björkman, all heder till henne. Har nu provat, vansinnigt gott. Men den bör stå i kylen till nästa dag, var ståndaktig. Jag har smakat både med lakritsströssel och salmiakströssel och tycker att det är mycket godare med lakritsströssel.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Den är jäkligt god
Den skall jag prova älskar lakrits
Mums för den som gillar lakrits (vilket innebär att jag får ha den i fred från maken), och trevlig konsistens - lite knapriga bitar i det kladdiga.
Njae, alldeles för mycket strössel i min smak. Gillade inte att det knastrade när jag åt eftersom det gav mig känslan att äta bara socker. Har gjort den igen, men då bara ströat kanterna på formen med lakritsströssel och ersatt tobleronen med marabou mintchoklad. Det blev gott.