Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med Marabou mint krokant

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Man får ju aldrig för många av enkla kladdkaksrecept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Häll i margarin och vetemjöl och blanda om. Dela på chokladen och smält den (t.ex. i en liten bunke i mikron) Blanda i den smälta chokladen i smeten.
  2. Häll smeten i en bröad form och ställ in i nedre delen av ugnen. Grädda i 150 grader ca 35-40 min.
  3. Om man inte tycker om mint, kan man ju ta en annan choklad, men det är just den här mintsmaken som blir väldigt god, så pröva den här och så enkelt sedan.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kattis63 12 oktober 2008

    Otroligt gott! Tack för receptet, kommer att göra den många gånger. Ha en bra vecka o kram från Boden/ Katarina

  • Evia 20 februari 2013

    Mycket god. Kommer att bakas fler gånger :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.