Älskar Snickers och fick för mig att det skulle vara gott i en kladdkaka så jag tog mitt vanliga kladdkakerecept och la till Snickers. Populärt hos alla gästerna!
Jag gjorde den glutenfri och det gick alldeles utmärkt!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Knäpp fast ett bakplåtspapper i botten av en springform. Om formen inte är i teflon kanske kanterna behöver smörjas och bröas.
- Smält smöret och rör ihop med alla ingredienser utom Snickersbitarna. Det går bra att göra allt i kastrullen. Häll sedan smeten i formen.
- Dela Snickersbitarna på längden och sedan på andra ledden till ca 12 småbitar per bit.
- Fördela Snickersbitarna på smeten och grädda på nedersta falsen i ugnen 15 minuter.
- Lossa kakan från kanten och vänd upp den på ett fat. Dra försiktigt bort bakplåtspappret och vänd tillbaka kakan på det fat som den ska serveras från.
- Servera gärna kakan med vispad grädde.
Publicerat den
6 augusti 2011
Liknande recept
Skriv kommentar