Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med valnötter i långpanna

 
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lätt som en plätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovhacka valnötterna och rosta dom i 20 minuter på låg värme i en stekpanna. Har du inte tid så kan du hoppa över rostandet, det blir gott ändå.
  2. Blanda samman alla torra ingredienser i en bunke. Smält smöret och tillsätt smör och ägg, glöm inte att ha i valnötterna!
  3. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna. Grädda i 150-175 grader ca 15-25 minuter. Det ska fortfarande vara lite kladdigt i mitten när du testar med en sticka.
  4. Lyft ur kakan ur plåten med hjälp av bakplåtspappret och låt svalna i 15 minuter. Dela i rutor, ät och njut!
  5. Lycka till!
  6. Videobeskrivning för receptet http://ubetoo.com/flibben/29853

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.