Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka på maizena med Kahlua parfait

 
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

Glutenfri kladdkaka som alla kan göra .

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret och låt svalna. Blanda alla torra ingredienser, Vispa upp 3 ägg med lite socker tills det blir en porös smet . Rör ner de torra ingredienserna tillsammans med det smälta smöret. Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar botten. Häll i smeten och grädda i cirka 20-25 minuter på 175 grader. Låt svalna. Separera äggvitan från 2 ägg och vispa den med lite socker till en porös men fast smet. Vispa grädden . Vänd ner äggskummet i grädden tillsammans med Kahlua och kaffet. Låt stå i frys i 30 min Servera kladdkakan pudrad med florsocker och toppad med parfait. Smaklig spis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.