Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkakemuffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 9 portioner
Skriv ut

Är som de läckraste bakelser om de serveras med en klick grädde och toppas med blåbär, jordgubbar, vinbär, smultron, hjortron eller riven choklad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200°
  2. Bryt chokladen i bitar och smält tillsammans med smör i en kastrull på svag värme. Rör under tiden.
  3. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd i socker, vaniljsocker, salt, mjöl och chokladblandningen.
  4. Blanda till en smet och fördela i muffinsformar som står i muffinsbleck.
  5. Grädda i 20 minuter. Låt svalna.
  6. Vispa grädden. Garnera med grädde och toppa med bär.
  7. Lycka till! Njut.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mpb1977 13 september 2010

    Riktigt goda muffins som blev perfekt kladdiga, men ändå krispiga på ytan. Jag serverade dem med lite vaniljglass och färska hallon och det blev succé!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.