Kladdkaka är en av mina absoluta favoriter. Ju kladdigare desto bättre. Om man toppar den med lite glass och choklad blir den ännu smarrigare. Det här receptet har följt med mig sedan barndomen, tror att ursprunget fanns publicerat i KP typ 1989...Fler bilder finns i bloggen. Om ni undrar över varför halva kakan ser ljusare ut, så är det där ströbrödet från formen fastnat. Vet inte varför den inte fastnar på hela, men det händer mig ganska ofta.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
På bilden ser det ut som om det är två olika kaksmeter i botten, men det står inget om det i receptet...?
Nej, det är en och samma kaksmet, men av någon anledning fastnade ströbrödet bara på den övre delen av kladdkakan.
Riktig god tårta! Jag gjorde denna till min födelsedag och alla älskade den. Jag använde dock endast vaniljglass och hade även lite nötter ovanpå. Tack för ett awesome recept! :D
Den var god men jag tycker det är goda med glassen för sig & kakan för sig. Lätt att göra!