Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Klassisk glögg

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jag tycker att det här verkar vara ett vettigt recept på egengjord glögg, men jag har fortfarande inte provat det själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg några russin och skållade mandlar i muggar eller eldfasta glas och ställ åt sidan.
  2. Värm vinet och kryddorna försiktigt i en gryta, rör sockret tills det löst sig, tillsätt sedan vodkan.
  3. Sjud tills glöggen nästan kokar, slå sedan upp i de förberedda muggarna eller glasen..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.