Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Klassisk korvpytt med syrlig sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här serveras de klassiska pyttillbehören rödbetor och saltgurkor på lite annorlunda vid - som sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna rödbetor och gurkor. Finhacka löken. Blanda rödbetor, gurka, lök, surkål och olivolja i en skål. Toppa med kapris och ställ salladen att dra.
  2. Skär korven i bitar. Hacka löken. Skala och tärna potatisen. Stek potatisen mjuk och gyllenbrun i olja i ca 15 minuter. Ta upp och lägg den åt sidan. Fräs löken mjuk i lite olja. Tillsätt korven och fräs ca 3 minuter. Blanda i potatisen och stek ytterligare några minuter. Salta och peppra.
  3. Garnera pytten med dill och servera med stekta ägg och den syrliga salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.