Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyckling med riktig gräddsås och krispigt bacon på toppen. Mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingen runt om i smör i en stekpanna. Blanda grädde, smulad buljongtärning, senap, vitlök och gräslök i en vid panna. Lägg i kycklingen. Låt den koka under lock ca 10 min. Skär gurkan i skivor och halvera dem. Strimla baconet och stek det knaprigt. Låt det rinna av. Rör ner gurkan i såsen vid servering och strö över baconet.
  2. Servera till kokt färskpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Annafbg 4 november 2009

    Väldigt gott för både stora och små och dessutom väldigt lättlagat! Gurkan i såsen blev pricken över i! Tack för ett härligt recept!

  • ansve 1 februari 2013

    Helt underbar alla älskar den när den bjuds

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.