Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Klassiska Söndags Stek

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Detta är ett recept jag är uppvuxen med, varje söndag var det stek som gällde. En klassiker som ofta bli bortglömd.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen på 175grader och sätt i ungsformen med en klick smör i. Krydda revbenen väl med piffikrydda. (Behöver inte vara hel, 2 bitar är lättare att hantera) Lägg dem i i ugnsformen. Stek dem i ugnen ca 1½-2 timmar Ös dem med skyn lite då och då. Servera med kokt potatis & kokta grönsaker och såklart klassisk brunsås till, se mitt recept.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.