Klimp kall recept

Laddar...
Din sökning gav 53 träffar
Kycklingsoppa med klimp

Denna soppa kokades förr i tiden på gamla höns. Vi kokar den på kycklingklubbor Mycket god och värmande i höstmörkret.


Hemlagad marsipan

Som den bakades hemma hos mig när jag var barn. Prinsesstårta stod på min önskelista veckan före jul då det var födelsedag.


Supergoda Energikakor

Ja, alla vill vi ha lite godis ibland, men det skulle gärna få vara både gott och nyttigt på samma gång så jag blandade ihop en massa nyttigheter med choklad och det blev riktigt gott! Mums att ha m..


Kycklingrullar med curry

Du kan även servera rätten som en pizza. Rulla då inte ihop den utan stoppa in den i ugnen igen och låt osten smälta och få lite färg.


Pinnbröd med sesamfrö och morot

Jättegott blir det om man följer receptet. Om man minskar på mängden sesamfrön tappar man mycket i smak. Det här är en stor sats, man kan förvara dem i frysen och värma direkt i brödrosten.

Ungersk gulasch

Servera den här mustiga gulaschen som den är direkt ur grytan. Den Ungerska besättningsmedlem på båten där jag var kock och som lärde mig detta recept blandade ihop en lös smet av ägg, vetemjöl, olja ..

Skrivet av jan-gunnar-j
för över 2 månader sedan
Läs recept

Rotsakssoppa med ostklimp
Rotsakssoppa med ostklimp

Var inte en fegis - våga prova klimpen! Det är den som gör soppan och hemma hos oss äter vi klimp med soppa! Vill man ha en finare soppa kan man skära grönsakerna i bitar.

Kött och rotsakssoppa med vetemjölsklimp.
Kött och rotsakssoppa med vetemjö..

Gammal hederlig köttsoppa passar bra nu i dessa vintertider! Servera med klimp som smaksatts med bittermandel och persilja, klimpen kan göras i god tid innan man kokar soppan. Ett grovt rågbröd med ..

Skrivet av jan-gunnar-j
för över 2 månader sedan
Läs receptGuldkaka
Guldkaka

Med sex överblivna äggulor i kylen kan du baka en riktig fin sockerkaka för te- eller kaffebjudninger.