Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nokedli - Ungersk klimp

 
Skriv ut

Gott tillbehör till kötträtter, grytor, soppor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ägg, mjöl, salt och vatten.
  2. Koka under tiden vatten med salt i en gryta. Stoppa ner klimpen med en tesked som du doppar i kokande vatten så inte smeten fastnar på skeden. Koka ca 2-3 minuter under omrörning då och då. Klimpen är klar när den flyter upp till ytan.
  3. Häll av kokvattnet, använd durkslag. Häll upp den i värmd skål, tillsätt margarin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.