Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hamburgare med bröd och ugnsfriterad potatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jag tror att den är god fast jag har inte smakat den men den ser god ut.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 grader. Stek klyftpotatis enligt anvisningarna på paketet. Skala och skiva rödlöken, skär tomaterna i klyftor och gurkan i stavar. Skölj salladsbladen. Vispa ihop ingredienserna till dressingen och smaka av med salt. Dela köttfärsen i 4 bitar och rulla den till bullar. Platta sedan ut till runda, 1 cm tjocka hamburgare. Salta och peppra hamburgarna och stek dem 3-4 minuter på varje sida. Värm hamburgerbrödet i micron i några sekunder. Lägg sedan ett salladsblad, en hamburgare och skivad rödlök i varje bröd. Servera med grönsaker, klyftpotatis och dressing.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mysss 11 mars 2010

    Det är ju en Whopper på bilden... klart den ser god ut då.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.