Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckchoklad cheesecake

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Knäckchoklad cheesecake

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och blanda med krossade digestivekex till en deg. Tryck ut degen i ett jämt lager i en form med löstagbar botten.
  2. Smält Fazer Ögon Knäck Choklad i vattenbad och låt svalna. Vispa grädden. Blanda limesaft med kesella och socker.
  3. Blanda grädden med kesellan och vänd försiktigt ner chokladen. Blanda väl och häll i smeten i ett jämt lager i formen. Låt stå i kyl i minst 4 timmar innan servering.
  4. Det går också att frysa för att plocka fram vid tillfälle. Servera med varm bärsås på jordgubbar eller hallon.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tesan94 18 december 2010

    Vart hittar man fazer ögon knäck choklad? Jag har letat i flera affärer ,men jag har inte hittat det.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.