Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckäppelpaj

 
Skriv ut

Sommaräpple och sötsyrliga hallon under knäckigt täcke. Lika snabbt att laga som somrigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skala, kärna ur och dela äpplena. Lägg dem i en pajform, 26 cm i diameter tillsammans med hallon och kanel. Smält smöret i en kastrull tillsammans med socker, sirap och vispgrädde.
  3. Ta av från värmen. Tillsätt alla de torra ingredienserna. Fördela smeten över äpplena och grädda 20-25 minuter tills pajen fått färg. Låt svalna.
  4. Servera pajen med lättvispad grädde eller vaniljvisp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.