Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julgodis med polkagris

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Världens enklaste godis för dig som tröttnat på fudge & knäck! Dessutom uppskattas den av både barn & vuxna:-))

Ingredienser

Instruktioner

Krossa polkagrisarna till små bitar - lättaste sättet är att behålla dem i påsen och slå med en hammare! Kan behövas en extra påse runt om...... Smält blockchokladen i tex mikron. Bestäm själv om du vill ha ljus eller mörk (kanske en av varje) blockchoklad. Ställ under tiden ut ischokladformarna på en plåt. När chokladen smält så rör i polkagriskrosset. Klicka ut i formarna o ställ kallt så det stelnar. Jag brukar sedan förvara dem i frysen;-)) Sååå goda - risk att de försvinner fort!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • maddosi 9 december 2009

    Mycket lättare att använda mintspån, mycket lättare att krossa än polkagrisar =)

  • hobbe27 9 december 2009

    Bra tips - har gjort det någon gång oxå, men tycker att det blir godare med lite större bitar;-)) Men kan hålla med om att det är lite bökigt att krossa polkagrisarna...väl värt det dock!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.