Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckebröd

 
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Läckert och enkelt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser.
  2. Blanda ut honungen i delar av vattnet och tillsätt sedan honungsblandningen och resterande vatten i de torra ingredienserna och blanda till en smet.
  3. Bred ut smeten på två smorda plåtar och sätt in ugnen i 10 minuter 180 grader.
  4. Ta därefter ut plåtarna och skär upp i lämpligt stora bitar efter egen önskan. Sätt därefter in plåtarna i ugnen i ytterligare 25 minuter (180 grader).
  5. Ta ut och bryt isär bitarna och lägg på galler som sätts in i ugnen igen (180 grader). Slå av ugnen efter 5 minuter och låt därefter brödet torka i ugnen på gallret i ca 15 minuter till det får en spröd konistens.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.