Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckebröd Lchf

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ett kanongott knäckebröd enligt LCHF-metoden.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda - det blir en kletig smet. Bred i 6 runda bröd på bakplåtspapper, grädda i 15 min 175 gr, vänd sedan och låt torka på eftervärmen i ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • elingull 5 augusti 2011

    Har gjort det 2 gånger i veckan i många veckor og många har testat det hos mej och fått hos mej recepten, alla tycker om det. Blir extra gott om man har pumpkinsfrö och lite extra ost ovanpå. Jag gör dom lite större en Ritz crackers .

  • lena4 27 oktober 2011

    Mums. Kan verkligen rekommenderas. Detta va enkelt och jag kommer att baka dem många gånger. Betyget blir en femma. Lena

  • NinniM 6 januari 2012

    Tack för det receptet! Det var verkligen gott! I morgon bakar jag dubbel sats. Men då ska jag nog testa att ha i lite andra frön också, kanske pumpakärnor som är så goda.

  • IngridBergstedt 3 november 2012

    Brödet håller ihop mycket bra, smular inte sönder och smakar mycket gott (har dock minskat på saltet till 1 krm). Tack för detta recept!

  • pengsan 16 juli 2014

    Det var sååå gott ★ ★ ★ ★ ★

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.