Goda knäckiga knäckflarn med krämig chokladfyllning.
Instruktioner
- Smält smöret i en kastrull. Tillsätt resten av ingredienserna och rör om så att allt blandas väl.
- Lägg med hjälp av en tesked smeten på antingen en smord plåt eller bakplåtspapper. Kakorna brer ut sig och blir rätt stora, lämna därför plats på plåten.
- Grädda kakorna i 200 gradig ugnsvärme i cirka 5 minuter.
- Vill man ha böjda flarn kan man lägga dem på en flaska eller något liknande, till dess att de kallnat. Men då går det inte att använda chokladkrämen.
- Blanda de torra ingredienserna till chokladkrämen. Rör ihop smöret och blandningen, tillsätt därefter äggulan.
- Bred blandningen på ett flarn och tryck försiktigt ett andra flarn på krämen.
Publicerat den
21 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för receptet! Kakorna blev galet goda. Kommer definitivt baka dem igen, snart :)