Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckig plommonpaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Jättegod paj att bjuda på efter en lättare måltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta samman ingredienserna till pajdegen. Tryck ut den i en pajform 22-24 cm i diam. Låt vila kallt 30 min.
  2. Kärna ur och skär plommonen i klyftor. Lägg dem i pajskalet.
  3. Blanda äggulor grädde och socker.
  4. Häll blandningen över plommonen.
  5. Grädda ca 30 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • gorandan 1 augusti 2011

    Väldigt god paj. Rekommenderas!

  • bjboman 13 september 2014

    Min sambo bakar just nu denna pajen, men vi funderar på HUR DET KAN KOMMA SIG ATT DEN HAR "GÅTT IGENOM" den hårda granskningen som brukar vara? DET STÅR JU INTE HUR MÅNGA GRADER DET SKA VARA Å UGNEN? Vi har inte smakat den för den är inte klar än.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.