Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins smulpaj

(12 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Underbar smulpaj med knäckig smak som man kan använda till all sorts frukt. Jag har valt äpplen efersom det är MIN favorit!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva äpplena och lägg i en normalstor pajform. Arbeta ihop smuldegen och fördela den över frukten. Grädda i 200 grader ca 30 minuter. Pajen smakar allra bäst om den äts ljummen med vaniljsås.

Liknande recept

Kommentarer (12)

  • ladykluck 29 november 2008

    Jättegod paj, om man är som jag så kan man göra dubbel sats smulpaj vilket gör det dubbelt så gott.

  • spjuvis 12 februari 2009

    Den absolut godaste smulpaj jag någonsin ätit!!! Helt sagolikt god. Tusen tack för detta recept! :)

  • mamma3m 7 juni 2009

    Supergod paj, har blivit vår absoluta favorit. Varierar bara genom att byta ut äpplena mot annan frukt eller bär. Och eftersom vi är riktiga godisgrisar gör jag alltid dubbel sats av smuldegen!

  • AljaBaljajaaau 12 augusti 2010

    obeskrivligt god tack så mkt för receptet:)

  • vedrana 26 januari 2011

    Den här ska jag baka imorgon =) Vad gör farinsockret för något? Kan man skippa det?

  • gladavmat 25 augusti 2011

    Den ska jag prova med en gång!

  • gladavmat 25 augusti 2011

    Den ska jag prova med en gång!

  • lena2323 13 september 2011

    Väldigt smarrig! Blev såå gott med farinsockret! =)

  • masu99 8 oktober 2011

    Jättegod och så enkel att göra. Dock, lägga på lite pecn nötter i degen bode göra den ännu godare. Ska prova det nästa gång. För dej som vill prova, gör det!

  • Tesson 13 januari 2013

    Jag hade inget farinsocker hemma så jag tog sirap i stället. Det blev jättegott! :)

  • hot_tezz 9 mars 2013

    super gått tack för receptet

  • LenaBE1 5 maj 2013

    Jättegod smulpaj! Jag tog också i sirap sen jag läst det här bland kommentarerna men jag tyckte det blev lite för sött, så nästa gång kommer jag följa receptet mer noga. Det kan tänkas att det passar bättre med sirap tillsammans med syrligare äpplen, mina äpplen var blandade sorter av både det syrligare och sötare slaget, jag tog det som fanns hemma. Tack för det goda receptet, det var jättegott och förtjänar en 5:a så det får du så klart av mig. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.