Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäck - för dig som är allergisk mot mjölk och sojaprotein

(1 kommentar)  
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

För dig som är allergisk mot mjölk och sojaprotein

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt utom smör och mandel i en kastrull och koka massan under omrörning, ca 30 minuter. Gör ett kulprov för att se om knäcken är klar. Häll i mjölkfritt margarin och mandel. Häll genast upp i knäckformar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • wonkan 20 december 2008

    Funkar det med andra gräddalternativ? Hittar inte denna sort i vårt lilla samhälle.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.