Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckbakelser

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 175 - 200 grader. Smält smöret och låt den svalna. Vispa sockret och ägg poröst. Blanda vetemjölet och bakpulvret. Blanda ihop allt. Lägg en msk deg i varje aluminform. Grädda i 10-12 min tills de är ljusgula.
  2. Glasyr: Blanda allt i en kastrull, koka i 7-8 min. Lägg 1 msk på varje bakelse. Grädda tills det bubblar i glasyren.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.