Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckig och seg blåbärspaj

 
Skriv ut

Godaste pajen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bären i formen, pudra över potatismjöl och strösocker. Smält smöret i en kastrull, tillsätt grädde och sirap, ta bort kastrullen från spisen. Blanda ihop de torra ingredienserna och tillsätt sedan i kastrullen, blanda runt och häll smeten över bären.
  2. Grädda sedan i ca 30-40 minuter, tills pajen fått en fin färg.
  3. Servera med exempelvis vaniljvisp!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.