Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckiga rutor

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Att baka i långpanna är alltid praktiskt. De här småkakorna med havre, solroskärnor och mörk choklad är härligt knapriga och påminner lite om knäck. Glutenfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret i en stor kastrull. Blanda ner resten av ingredienserna. Bred ut massan i en långpanna, ca 30x40 cm, med bakplåtspapper och platta till. Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter.
  3. Smält chokladen över vattenbad eller i mikron. Pensla botten med chokladen medan den fortfarande är varm. Strö över solroskärnor och tryck till dem försiktigt. Skär kakan i rutor och låt kallna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.