Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knaprig Aprikoslimpa

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Supergod limpa..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna. Rör ned yoghurt, rivet äpple och oljan. Blanda till en kletig massa Smörj en form med olja och lägg ned degen Grädda brödet längst ned i ugnen i 175 grader i ca 1½ timme. Ta ut brödet och låt det svalna på galler.
  2. Dinkelmjöl innehåller mer protein och mineraler än vanligt vetemjöl och är dessutom mer lättsmält. Brödet blir saftigt och luftigt med en mustigare smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.